headerbild

torsdag, januari 13, 2005

en dags besökarsiffror, topplista mm

Unique Visitors 94
First Time Visitors 60
Returning Visitors 34

Så många (få) besökare hade jag mellan 00.00 och 23.00 i dag. Det var de för mig högsta siffrorna sen jag började mäta förra fredagen. "Framgången" var väl på grund av mitt förutspådende inlägg rörande parlamentarismens snara undergång (en lame statsminister) och kungamaktens återkomst (se här, där han tydligen på resa med en minister har uttalat sig för att temporärt använda förbjudet bekämpningsmedel fär att rädda svårt drabbade skogar; bara han passar sig så han inte tycker för mycket och får en utskällning av Storpotäten - om nu den senare har pondus för det längre?).

En fyndig rubrik gör nog också mycket. Men klarar man det kanske man skriver bra också...

Tar man hem cirka 5 klick verkar det vidare som att man hamnar på intressant-listan på intressant.se, d v s dess förstasida.

Topplistan: om man skriver inlägg som man anser är intressanta men som man vet inte är det för allmänheten, så lönar det sig att inte pinga, eftersom medlet då dras ned ordentligt. (Sen bör man väl ha en arbetsplats där man kan gå runt i kontorslandskap med datorer och pressa upp siffrorna till ...dibbuk:s nivåer - eller är det bara nån cookie att radera? Nu får jag garanterat utskällning...)


Kommer nog att sluta blogga snart, känns det som. Rätt mesigt, men skulle läsarantalet öka väldigt mycket kanske jag tvärtom fixar en bättre plattform, går till Korsvägen och dealar med hin håle för att sen släppa alla hämningar!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

12:06 fm  

Skicka en kommentar

<< Home



























' ' ' ' ' '