headerbild

tisdag, maj 31, 2005

Lika som bär

Med anledning av ett aktuellt nyhetsämne. Bilderna på Zl*tan och Sivan från TV-sidan i gårdagens Metro. (Undra hur man "ligger till juridiskt" just nu :-/ ?)



Zl*tan / Adolf


Sivan / Linda


Självporträtt Picasso / Självporträtt Magnus

Etiketter:

1 Comments:

Blogger magnus said...

Jag bör nog själv förklara, att den första jämförelsen är en ironi på medias sätt att beskriva Zlatan.

Den andra jämförelsen är seriös (och Linda i ett svarsmail när jag uppmärksammat denna post: "jag var ju lik sivan! haha").

Att jag alls postade detta beror på att Zlatan-bilden och den på Sivan fanns på samma Metro-sida och att jag först tyckte att Sivan var Linda, och sen såg Zlatans bryska "heilande"... (Nån dag senare bekräftades mina fördomar, när Zlatan fick mest tvåor och någon fyra i en 1-5 poängbefömning i Metro (Expressens mode-gurglande Ebba von Levis (eller vad hon heter) fick av Metro nästan bara femmor dan därpå, och alltså 19 av 20 Metropoäng...(i nån jämförelse med nån annan hjärnskadad mode-fiskmås som jag lyckligen sluppit veta vem det var)).

Självporträttet på mig togs samma dag som postningen (med en 2-megapixelkamera, med och utan blixt och förstorad och förminskad till gruskvalitet i Paintbrush; intresseklubben noterar, antar jag) och jag är inte eller har aldrig varit nazist. En vidrig ideologi, aldrig bättre än våldsvänsterns!

1:55 fm  

Skicka en kommentar

<< Home



























' ' ' ' ' '